Het teleopnamesysteem

De GreenBox in het kort !

Energiecontrole

De GreenBox is een doos voor energiecontrole waarmee u veel kunt besparen door uw energieproductie en -verbruik te optimaliseren.

MyGreenBox-interface

De informatie die door de GreenBox wordt teruggestuurd, wordt met de MyGreenBox-interface gevisualiseerd. Klik hier voor meer informatie.


De installatie

De installatie van de GreenBox is eenvoudig en gemakkelijk dankzij de compatibiliteit met de DIN-rail waardoor de doos rechtstreeks in de elektriciteitskast van uw bedrijf of woning kan worden geplaatst.

De GreenBox bestaat in twee modellen:

Ethernetversie:

doos die verbinding maakt met internet via een ethernetkabel aangesloten op een router van uw bedrijf of woning. De doos heeft drie impulsingangen en vereist geen lokale configuratie. Lees meer

GPRS-versie:

doos die verbinding maakt met internet via de ingebouwde GPRS-modem of een ethernetkabel. Het is het hoogwaardige model in onze gamma met 5 impulsingangen, 3 ingangen voor de sensoren met Hall-effect en 1 uitgangen. Lees meer

Toepassingsvoorbeelden:

  • Installatie van de GreenBox in het elektriciteitspaneel van een particulier zodat de installateur zijn elektriciteitsproductie kan volgen en op afstand een eventueel probleem kan diagnosticeren.
  • Installatie van de GreenBox op een bestaande fotovoltaïsche installatie voor de teleopname van de groene meter. De indexen worden automatisch naar de VREG, de CWaPE en Brugel gestuurd.
  • Meting van de hoogte van de resterende mazout in een tank om een lek te diagnosticeren en de teleopname van de verbonden mazoutmeter. (Alleen GreenBox GV).
  • Algemene monitoring van een woning of bedrijf: analyse van het verbruik en de productie van de installaties om een globaal energieprofiel en vergelijking van gegevens met grafieken op te stellen.
  • Evaluatie van het energierendement van een warmtepomp dankzij de uitlezing van een warmte-impulsmeter met twee temperatuursondes en een debietmeter.
  • Uitlezing van de in-/uitgangsindex op afstand van uw huurders voor een nauwkeurige schatting van de bedragen die moeten worden betaald.
View Demo

G.M.ELECTRONICS SPRL

+32 (0) 10 77 90 66
info@gmelectronics.be

TVA BE 0426 751 795

Axis Parc, Rue André Dumont, 5
1435 Mont-Saint-Guibert - BelgiqueBE

CONTACT !

Naam*
Telefoon*
E-mail*
Postcode*
Close